Aangepast badminton

BCG Beek biedt, in samenwerking met Badminton Nederland, MGS Maastricht en GSV Heuvelland, aangepast badminton aan.

BCG Beek verzorgt zelf  geen aangepast badmintontrainingen. Bent u nog niet bekend met de badmintonsport en wilt u graag training, neemt u dan toch contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Momenteel kunnen wij alleen badminton aanbieden aan recreatieve spelers, zij hebben de mogelijkheid om op dinsdag- en/of donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur te spelen in sportcomplex De Haamen. Meer informatie hierover kunt u krijgen bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Er zijn reeds een aantal sporters met een beperking lid van BCG Beek. Dit zijn leden met een zichtbare beperking, maar ook mensen waarbij deze beperking niet zichtbaar is. Al onze aangepaste sporters zijn volledig geïntegreerd in de senioren recreantengroep.

 Aangepast

 

De spelregels van het aangepast badminton komen in grote lijnen overeen met het valide badminton maar er zijn een aantal aanpassingen. In deze folder van Badminton Nederland vindt u hierover meer informatie.