Remy Jacobs

Remy begon zijn badminton carrière heel lang geleden boven op de berg. Na het tennis vaarwel te hebben gezegd, sloot hij zich aan bij een aantal vrienden die destijds badmintonden is de gymzaal van Genhout. Hun groepje werd later door onze voormalige voorzitster Hannie Bijen benaderd om lid te worden van BC Genhout, aldus geschiedde. Deze vrienden hebben jarenlang op vrijdagavond de gymzaal in Genhout onveilig gemaakt, waarbij uiteraard heel veel aandacht werd geschonken aan de cooling down.
Zijn beide dochters raakten ook besmet met het badmintonvirus en zo was bijna de gehele familie Jacobs aan het badmintonnen. Pa boven op de berg en de meiden in de sporthal. Tijdens de trainingen van de meiden, bemerkte hij dat er eigenlijk een aantal handen tekort waren om alle kids te begeleiden en hij bood spontaan zijn hulp aan. Sindsdien helpt hij met veel plezier bij de begeleiding van onze jeugdige leden, hij probeert zo vaak als mogelijk aanwezig te zijn als spelers van BC Genhout meedoen aan toernooien, en tijdens de competitie neemt hij ook altijd één team onder zijn hoede. Als bestuur vonden wij dit méér dan voldoende redenen, om de Hannie Bijen Bokaal dit jaar uit te reiken aan Remy.

Remy, nogmaals hartelijk bedankt voor je inzet en de vele vrije uren, die je, geheel belangeloos, ter beschikking stelt aan BC Genhout.

2012 R Jacobs