Wouter Vinclair

Anouk had nog graag een poosje willen genieten van "haar" Hannie Bijen bokaal, maar zoals bij alles is er een tijd van komen en een tijd van gaan. Met pijn in haar hart heeft ze afscheid genomen, maar wel pas nadat we haar beloofd hadden een waardig opvolger te zoeken.

Die opvolger hadden we snel gevonden. Dit jaar willen we de bokaal uitreiken aan iemand die een aantal mooie prestaties geleverd heeft op het sportieve vlak maar ook op persoonlijk gebied heel veel overwinningen behaald heeft. Iemand die niet snel de aandacht naar zich toe zal trekken, maar als je eenmaal de aandacht vestigt op deze persoon, dan laat je die aandacht niet snel los. Niet alleen door zijn looks (ja, het is een hij), maar ook door zijn passie en gedrevenheid. Er zit een gigantische drive in hem. Het is een teamplayer pur sang, hoewel hij waarschijnlijk nog te jong is om dit zelf te beseffen. Het is iemand die geleerd heeft dat het geen zin heeft om boos te worden op jezelf als het eens een keer niet lukt. Hij is ontzettend sportief, ook naar zijn medespelers. Als hij met "beginners" moet spelen, dan zal hij altijd proberen er een leuke wedstrijd van te maken. Ondanks zijn enorme fanatisme en drive om te winnen, ontfermt hij zich over de "jonkies" en geeft ze ook tips. (al zal hij zich vanbinnen misschien opvreten). Hij is een doorzetter, hij is leergierig, voor zichzelf misschien iets te perfectionistisch, en voor ons, als vereniging, een waardevolle aanwinst.

We hopen dat we hem met deze bokaal kunnen laten voelen hoe blij we met hem zijn, en hoe trots we op hem zijn. Niet alleen vanwege die gewonnen bekers, maar gewoon om hem als persoon. Daarbij willen we hem, via deze bokaal, een extra steuntje in de rug geven en hem motiveren om op de eerste plaats héél veel plezier in het spel te houden, en op de tweede plaats om rustig, in zijn eigen tempo, zich verder te ontwikkelen als badmintonner en als mens.

 

 

Wouter,

je doet het super!

 

Wij geloven in je en we zijn apetrots op jou !

 

Proficiat!

2015 W Vinclair