Kirsten Bouwens

Als klein uppeke van een jaar of 6 leerden we je kennen. Je was al zo vaak komen kijken en wilde zelf ook wel eens proberen of je een shuttle kon slaan. Je was, en bent nog steeds, heel leergierig en bloedfanatiek, maar in het begin sloeg je meer gaten in de lucht dan shuttles door de lucht. Totdat je op een goeie dag de slag te pakken had, sindsdien laat jij menig tegenstander een poepje ruiken.
Competitiespelen, dat wilde je ook wel! De jongste van je team, maar jij stond je mannetje! Inmiddels je 3e seizoen gespeeld, héél goed gespeeld zelfs. Tussendoor nog eventjes ingevallen in een “hoger” team en ook daar nog wat puntjes voor BCG Beek weten te scoren. Toernooitje hier, toernooitje daar, singelen, dubbelen, mixen samen met je broer, hoeveel bekers heb jij al weggekaapt? Op het paard, ook daar nog wat prijsjes in de wacht slepen, kampliedjes schrijven, ballen van het dak halen….kortom je bent een supergezellig en goedlachs multi-talentje!
In die 4 jaar dat je nu bij ons bent, heb je je ontwikkeld van een lief, klein, schattig knuffelbeertje tot een parmantig jong dametje dat precies weet wat ze wil. Je geeft niet op, 110 procent inzet, een keiharde werker, een genot om te mogen trainen en te begeleiden…een supermeid! We hopen nog heel lang van jouw spel te mogen genieten.

Kirsten Bouwens, wat zijn wij ongelofelijk trots op jou!

 

Gefeliciteerd!! 

2016 K Bouwens