Huisregels

logo BCG
    
Je bent op tijd aanwezig voor deelname aan de training en/of wedstrijden.

logo BCG
 
Tijdens de training/wedstrijd wordt een maximale inzet verwacht van alle aanwezigen.

logo BCG
 
Als je niet op de training kunt zijn, meld je dan minimaal 1 uur voor aanvang van de training af door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

logo BCG
 
Van de afwezigen wordt een absentielijst bijgehouden, waarvan de trainer notitie neemt om zodoende de juiste maatregelen te nemen. 

logo BCG
 
Wanneer je te vaak verhinderd bent om de competitietraining te volgen, kan de trainer je tijdelijk schorsen waarmee voortzetting van het spelen van competitiewedstrijden in het gedrang komt.
 
logo BCG
 
Iedereen heeft respect voor elkaar en voor elkaars spullen. Lees hierbij ook de gedragsregels omtrent seksuele intimidatie.

logo BCG
 
Tijdens de training is het uitgesloten de sporthal te verlaten tenzij hiervoor een geldige reden is (dus ga niet tijdens trainingen naar de kleedhokjes of de gang). 

logo BCG
 
Storing van de training/wedstrijd d.m.v. luidruchtig of onverschillig gedrag wordt niet getolereerd, dit geldt ook voor aanwezigen die géén lid van de vereniging zijn (ouders, supporters). 

logo BCG
 
Tevens is het niet toegestaan een voorgaande training of activiteit, van welke vereniging dan ook, te verstoren. Blijf van de speelvelden af totdat de trainer zegt dat dit mag. 

logo BCG
 
Wanneer je je niet houdt aan dit reglement, beslist de competitieleider, dan wel het bestuur, omtrent de te nemen maatregelen. 

logo BCG
 
Indien er ongeregeldheden plaatsvinden, meld dit dan bij je trainer of het bestuur.